Nalepke za označevanje oblačil

Je vaš otrok kdaj izgubil oblačilo? Po možnosti prav tisto najlepše, ravnokar kupljeno. Ne dovolite, da vaša oblačila ostanejo v košari “izgubljeno/najdeno”! Označite majice, hlače, kape, jaknice itd. z našimi nalepkami, ki so primerne za pranje do 60’C! Izberite med nalepkami na katere lahko pišete, ali manjšimi znaki, katere bo otrok že na daleč prepoznal.

Na naše police smo te dni postavili nov izdelek – nalepke za označevanje oblačil. Le-te so namenjene predvsem staršem predšolskih in šolskih otrok, uslužbencem z uniformami in vsem tistim, ki pogosto izgubijo kos oblačila.

Nalepke z likalnikom prilepimo na notranjo stran oblačil (majice, hlače, kape, šali, majice itd.) in nanje lahko pišemo tudi z vodoodpornim flomastrom. Omenjen izdelek ni folija in je zato primeren za pranje pri temperaturah do 60°C in za sušenje v sušilnem stroju. Na voljo imate 2 vrsti nalepk (v dveh barvah):

  • trakovi in oblački so večje nalepke, na katere je mogoče napisati ime in priimek (napis lahko odstranite tudi z acetonom),
  • sladoledi in kiti so manjše nalepke, ki so primerne za označevanje otroških oblačil, vendar niso personalizirane, zato oblačila lahko dalje prodamo, podarimo, posodimo …