Pohištvo po meri ali tipsko

Pohištvo je odziv vaše zunanjosti, kar drugi ljudje vidijo o vas. Se tudi vi odločujete o svojem načinu življenja, kot vam narekuje družba, torej po nekih predpisih, naprej določenih kriterijih? Ali pa je vaš življenjski stil oblikovan po vaših merah in željah? Kar bi lahko rekli tudi za pohištvo, ki si ga izberete za vaše novo stanovanje ali hišo. Dejavnikov, ki vplivajo na vašo odločitev je veliko, med drugim je pomemben vaš prostor, družinski proračun in pa prilagoditveni faktor.

 

Velikokrat slišimo, da je pohištvo po meri dražje. Pa se kdaj vprašamo, kaj vse je vključeno v ceno? Od povpraševanja do dejanske izvedbe ponudbe je potrebnih veliko več korakov, kot pa jih uporabimo za kupovanje tipskega pohištva.

  • Povpraševanje potencialne stranke
  • Izračun cene iz strani podjetja
  • Svetovanje na domu (izmere)
  • 3D izris produkta
  • Izdelava končnega izdelka
  • Dostava
  • Montaža

Pri tipskem pohištvu pa poznamo samo 2 koraka:

  • Povpraševanje (ogled) tipskega pohištva
  • Montaža

DSC_0006Seveda pa to ni vse, kar definira ceno. To, da se pohištvo popolnoma prilagodi vašemu prostoru in vašim željam, je neprecenljivo. Velikokrat pa se dogaja prav nasprotno, saj poskušamo mi prilagoditi prostor pohištvu in pri tem prilagajamo tudi svoje želje. Tako bi morali ceniti vsak centimeter vašega prostora, saj v njem preživimo večino svojega življenja.

Današnji življenjski slog nam ne omogoča več toliko manevrskega prostora, kot so ga imeli včasih. Zato se ljudje pogosto odločimo za prizidke že obstoječih hiš, na novo urejeno podstrešno stanovanje ali pa majhne garsonjere. Seveda pa gre tukaj za naš življenjski prostor, v katerem bi se naj počutili srečno, domače in ki naj nam bi dajal občutek pripadnosti. Le-ta pa ne more biti prisoten, če naš dom ni urejen po naših željah in potrebah, zato je še toliko bolj pomembno, da prisluhnemo sebi in si ga uredimo, kot smo si ga vedno želeli.

Več o vgradnih omarah in vsemu pohištvu po meri, lahko preberete na: www.hobyles.si, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja/povpraševanja v najkrajšem možnem času. Ob tem pa poskusili poskrbeti, da bodo vaše sanje postale resničnost v vašem domu.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja