Kuhinje in jedilnice

V kuhinji preživite pomemben del vašega vsakdana. Od hitre jutranje kave med delovnikom, sladkih nedeljskih zajtrkov, toplih družinskih kosil, do družabnih večerij za prijatelje. Kuhinja je pravzaprav središče vašega doma. V njej pridejo še posebej do izraza dober občutek za organizacijo in prava kombinacija praktičnosti ter lepote, ki vam v sozvočju prinašajo dobro počutje. Če mu sledi še prijazna jedilnica, ste popolnemu domu že zelo blizu. Z našimi nasveti po vaših željah pomagamo najti pravo kombinacijo med lepoto in praktičnostjo. Naše kuhinje in jedilnice odlikujejo sodoben design, kakovostni trendovski in tradicionalni materiali ter odličen servis.

ZA KAJ POSKRBIMO?

  • za optimalno kuhinjo po meri, kjer tipski sestavi ne ustrezajo vašemu prostoru (mansdarde, majhni prostori, netipska bela tehnika, …)
  • za razporeditev, dostopnost in uporabnost kuhinjskih elementov glede na vaše želje, potrebe in način življenja ter gospodinjenja
  • za prilagoditev kuhinje invalidnim osebam (denimo z možnostjo spuščanja višjih elementov s posebnim mehanizmom in drugim)
  • za različne oblikovne, barvne rešitve in kombinacije materialov
  • za izdelavo vam na kožo pisane kuhinje, lahkopa tudi za dobavo bele tehnike in aparatov ter miz, stolov, klopi in jedilnic različnih proizvajalcev (ogledate si jih lahko v naših salonih)