Poslovni prostori in lokali

NAMESTITVENI OBJEKTI:
Opremljamo različne tipe namestitvenih objektov, ki so namenjeni pestri paleti uporabe in vsebin. Imamo bogate in praktične izkušnje z opremljanjem apartmajev, hotelskih sob, dijaških domov, domov za ostarele, počitniških in samskih domov ter številnih drugih tovrstnih objektov.


ORDINACIJE:
Zdravje je ena izmed najbolj občutljivih tem, zato morajo biti prostori pacientom prijazni. Prostori, ki so povezani z njim, na primer zdravniške ordinacije in čakalnice, vzbujati pozitivne občutke in zaupanje. Pri nas znamo na podlagi vaših želja ustvarili prostor zaupanja, v katerem se bodo vaši pacienti počutili dobro.


PISARNE:
Funkcionalnost, raznolikost in sodobna estetika morajo biti odlike sodobnih poslovnih prostorov, pa naj gre za pisarne, sprejemnice in recepcije, sejne sobe ali druge namenske prostore, ki jih potrebujete pri svojem poslu. Urejene in lepo opremljene pisarne ter ostali poslovni prostori so zrcalo podjetja in njegove uspešnosti. Dovolite, da vam jih pomagamo oblikovati tako, da bodo ponudile ustvarjalno in pozitivno ozračje in da se boste v njih prijetno in udobno počutili vi, vaši sodelavci, pa tudi vaše stranke. Ponudimo vam lahko različne oblikovne in funkcionalne izvedbe ter vizualno dopadljivost izdelanega pohištva in opreme, ki odražajo duh časa in imidž podjetja, kakovost izdelave, tehnološko dovršenost ter sodobne in odporne materiale.


SKLADIŠČA IN ARHIVI:
Največje odlike sodobnih skladišč in arhivov, ne glede na vsebino, so gotovo preglednost, funkcionalnost, praktičnost in enostavnost. Kakovostna urejenost skladišč in arhivov gotovo prispeva k preglednejšemu in učinkovitejšemu poslovanju ter k dvigu produktivnosti. Optimalno opremo za skladišča in arhive, ki bo ustrezala naravi vaše ponudbe in bo prijazna tudi za rokovanje, lahko ustvarimo skupaj.

TRGOVSKI LOKALI:
Znano je, da je kupca, ki se dobro počuti v trgovini ali lokalu, lažje prepričati za nakup. V sodobnih konkurenčnih časih na nakupno odločitev vplivajo tudi prej nepomembne okoliščine. Prijazno pohištvo in funkcionalnost, ki mu pomagata vživeti se v nakupno doživetje, lahko pričarata vzdušje, v katerem se bo lažje odločil za nakup. Kupca, ki mu ugaja prodajalna, morajo prepričati le še izdelki ali storitve. Nanje vplivate vi, mi pa vam lahko pomagamo ustvariti prijetno, predvsem pa učinkovito notranjost prodajalne.